Virksomhedspræsentation

Hvem er vi? Se vores nye film:

S. Sørensen – Thisted er en Dansk, familieejet og drevet virksomhed, som strækker sine aner tilbage til 1942. Vi har historisk ernæret os som totalleverandør til dansk mejeribrug med domicil og egne lagerfaciliteter, tapperi, og tankanlæg i Thisted, Nordjylland.

Det er vi fortsat, og vi er stolte af, at vi gennem årene har opbygget en stærk kundegruppe. Eftersom vi konstaterede, at dansk mejeribrug i antal var vigende har vi indenfor de sidste 25 år udvidet vores produktsortiment, så det passer til en lang række forskellige brancher.

Vi sælger i dag primært grovkemi, ingredienser, tilsætningsstoffer, rengøringsmidler og salt til en lang række brancher såsom mejerier, slagterier, fiskeindustri, svømmebade, galvanoindustri, renseanlæg, kraftvarmeværker, vandværker med mere, primært i Jylland og på Fyn, men også på Sjælland.

Vi har egne lastbiler og chauffører, der i fast turnuskørsel dækker Jylland og Fyn og er derfor leveringsdygtige med kort leveringstid og en ufortrøden leveringssikkerhed, samt service.

Vi kan, blandt andet, tilbyde individuelle leveringsløsninger, hvor der eksempelvis ringes til den respektive kunde en time før levering, eller der på en fastlagt dag bliver ringet til kunden for, at afdække eventuelle mangler, som skal med på vores lastbiler.

Styring og opdatering af leverandørbrugsanvisninger mm. foregår automatisk fra vores kontor, og bliver medsendt vores faktura.

  • Døgnservice____________________________

     

  • Tillid er en mærkesag…………………………….

  • Leveringssikkerhed & fleksibilitet

  • Kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser

  • Forståelse for vores kunders problemstillinger

  • Mere end 75 års erfaring indenfor branchen

Hvorfor os som leverandør?

Hos S. Sørensen – Thisted hersker der en forståelse for danske virksomheders problemstillinger, uagtet størrelsen på virksomheden. Vi sælger i dag til både multinationale selskaber, såvel som enkeltmandsvirksomhed.

Vi kan levere den fornødne service herunder; som de eneste i branchen døgnservice, hvilket betyder, at vores telefoner aldrig er slukket. Vi byder på en ufortrøden leveringssikkerhed og -fleksibilitet og ikke mindst en lang række kvalitetsprodukter. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Hos S. Sørensen – Thisted tror vi på, at servicen skal være repræsenteret i hele forløbet fra modtagelse af ordren til levering af produktet, hvorfor vi stædigt fastholder, at det skal være vores egne lastbiler og uddannede chauffører der distribuerer vores produkter. Vi opererer desuden med størst mulig gennemsigtighed og med så få gebyrer så muligt. Eksempelvis er returemballage ikke pålagt noget gebyr.

Vi har mere end 75 års erfaring at tære på, indenfor branchen, og vi deler gerne ud af denne. Slutteligt er vi af den overbevisning, at tillid skabes gennem overholdelse af aftaler – et ord er et ord.

Hos S. Sørensen – Thisted er det vigtigt at kemien passer!