Nyansættelse på kontoret i Thisted

Hos S. Sørensen glæder vi os over, at vi pr. 15. November 2021 har ansat Maggy Hübner som barselsvikar i en funktion som kontor- og salgsassistent.

Maggy, som bor privat i Thisted, er udlært som kontorassistent og har i den forbindelse siddet som kontorassistent i et større lokalt firma.

Maggy vil have sin daglige gang på kontoret i Thisted. Hun vil hjælpe til med diverse kontoropgaver og kundesupport, samt have fokus på kvalitetsstyring og dokumentation.

Vi byder Maggy velkommen og håber at I også vil gøre det samme.

Business as usual

Tusind tak til vores kunder, samarbejdspartnere og ansatte for deltagelse i årets HI-messe. Det var en kæmpe fornøjelse at være tilbage igen, og opleve at det hele var “Business as usual”.

Folk gav hinanden hånden som hilsen (dog med rigeligt med håndsprit), maskerne var væk og selv smagsprøverne var tilbage. I år delte vi messestand med Ecolab og der skal lyde en særlig tak til dem for et behageligt selskab.

Vi ønsker Helene en god Tour

I år har S. Sørensen valgt at lave et Bronzesponsorat med Helene fra Thisted. Hendes far og en lang række andre kører hele Danmark rundt for at samle penge ind via Team Rynkeby. Vi synes alle det er så godt kæmpet af Helene, og vi glæder os over at kunne støtte det gode formål.

Helene med sin far på tour i Danmark

Der er lavet en lille film om Touren som kan ses her:

En løve mere til flokken :-)

Vi modtog endnu en MAN TGX 26.510 til flokken.

I denne version er virkelig fokuseret på optimering af komforten for chaufføren samt MAN’s markedsledende teknologier som gavner miljøet både når det kommer til reduktion af CO2 og overholdelse af de seneste emissionskrav.

Sidste nye skud på stammen

Vi ønsker at være førende indenfor distribution og det betyder meget for os, at virksomheden bliver præsenteret på bedst mulige vis hos vores kunder. Vi kan levere den fornødne leveringssikkerhed og service ved brug af vores egne biler.

Tag godt imod vores nye løve derude.

Glædelig jul og godt nytår

Alle os hos S. Sørensen ønsker kunder, samarbejdspartnere og andet godt folk et godt nytår og tak for 2020.

Det har jo på mange måder været et forfærdeligt år for at være helt ærlig. Alle har følt trykket fra de omstændigheder vores samfund er i nu og har gennemgået i årets løb. Det har til tider været svært at navigere i, men jeg vil i den forbindelse gerne give en stor tak til vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Alle har været fleksible og løsningsorienteret, og vi har alle lært meget af denne situation.

Vi glæder os til at servicere vores kunder igen i 2021 og håber på det bliver en smule mere roligt.

 

 

 

Nye restriktioner for Nordjylland

Kære kunde,

Vi oplever i disse dage nogle markante ændringer i vores hverdagsliv. De af regeringen fremlagte tiltag vil påvirke alle i Nordjylland. Vi ønsker at bidrage som virksomhed til fortsat sikker forsyning af varer fra os. I den sammenhæng er det vigtigt at påpege at langt størstedelen vores forretning bygger på salg til kritisk industri. F.eks. hospitaler, ældrepleje, fødevareindustri, energisektor, vandsektor og spildevand.

Vi agter derfor at fortsætte vores normale drift, men det bliver under betingelse af flere tiltag:

  • Der bliver påbud om, at vores chauffører ved af- og pålæsning har mundbind og handsker på.
  • Indskærpelse af gode hygiejneregler bl.a. forøget brug af håndsprit i lastbilen.
  • Forøget COVID-19 test
  • Forøget vask og desinfektion af køretøjer

Vi forventer ikke udfald på vores leveringsevne, men kontakt os gerne, hvis I har tvivlsspørgsmål.

 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside.

 

De bedste hilsner

Simon Sørensen

Foodtech 2020 – Aflyst pga. Covid-19

 

 

I lyset af de nye retningslinjer fra statsministeriet er FoodTech 2020 aflyst. Vi håber at kunne byde velkommen i 2021 når støvet har lagt sig.

 

Læs evt. mere på: https://www.mch.dk/nyheder/foodtech-og-dialabxpo-aflyses

 

___________________

 

Foodtech 2020 bliver en anderledes oplevelse på mange måder, men vi har besluttet os for, at deltage med en stand i år sammen med Chr. Hansen.

Vi vil være tætopdækket af kvalitetsløsninger på hånddesinfektionssiden fra Ecolab og alle tænkelige foranstaltninger er sat i værk for at vi sammen kan have en sikker messe.

Så jeg håber du og din kollega får tid til at svinge forbi vores stand nr. M9640

Vi glæder os til vi ses!

 

 

 

 

God Påske fra os i Thy

Vi er klar når det er nødvendigt

S. Sørensen Thisted ønsker alle en god weekend, og håber I kommer sikkert igennem denne specielle tid.

Lastbilerne er klar hvis I mangler forsyninger, så giv os et kald.

 

 

Særlig information i forbindelse med Covid-19

Til vores kunder,

Vi befinder os lige nu i en ekstra ordinær situation, med en række ukendte udfordringer.

I forbindelse med den eskalerende Covid-19 virus, oplever vi voldsom efterspørgsel på en del artikler som f.eks. hånddesinfektion, IPA-sprit, Klor, Kloramin-T og andre desinfektionsmidler.

Dette kan medfører begrænset evne til at levere nogle produkter, men vi gør alt hvad vi kan for at rationere på fair vis mellem de indkomne ordre. Vi vil godt understrege at vi endnu ikke har måtte sige udsolgt til nogen af vores kunder.

Samtidig adviserer vi om prisstigninger på en større del af sortimentet, forårsaget af stigende efterspørgsel sammenholdt med et reduceret udbud. Dette kommer udelukkende fordi vores indkomne varer er reguleret opad.

S. Sørensen Thisted informerer derfor om, at vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at implementere prisreguleringer i takt med, at vi
modtager nye varer fra vores leverandører.

Situationen udvikler sig kontinuert og med kort varsel, så vi tager forbehold for regulering generelt på artikler, som er eller bliver påvirket af prisforhøjelser.

Vi vil løbende holde vores kunder orienteret om udviklingen på vores hjemmeside: www.s-sorensen.dk

Jeg vil slutteligt understrege, at vi skal være de første til at nedsætte vores priser, når vi er på den anden side, og støvet har lagt sig. 

Ring til os på 97922622 hvis der opstår spørgsmål eller mangelsituationer. Vi er klar 24/7.

 

//Simon Sørensen