Introduktion af QR-koder til vores labels

OPDATERING

I forbindelse med en opdatering af Chemi Controls databaser og hjemmeside design, er alle vores links blevet lukket. Dette bliver løst dags dato, men får desværre først effekt i forbindelse med print af nye labels.

De fejlagtige labels vil løbende blive udskiftet.  Om en måned eller to vil alle labels igen være udskrevet og opdateret.

Vi beklager forvirringen.

 

Mvh.

S. Sørensen – Thisted

 

Fra 1. maj 2015, har vi startet indfasningen af QR-koder på alle vores labels. Den vil være at finde i nederste højre hjørne.

Vi har som de første i kemibranchen ønsket at gøre nytte af denne teknologi. Målet har været, at gøre det endnu lettere for vores kunder, at få leverandørbrugsanvisningen (sikkerhedsdatabladet) mellem hænderne. QR-koden kan scannes med en mobiltelefon eller en tablet, og man bliver straks henvist til det relevante dokument, som passer til det produkt man lige har scannet. Vi glæder os til, at høre eventuel feedback på brugeroplevelsen.

Indtil nu har vi testet vores setup med iPhone, Android og Windows Phone og det har virket perfekt, men skulle du have problemer kontakt venligst simon@s-sorensen.dk

Systemet er så smart indrettet, at skulle der komme en opdatering til dokumentet vil en genscanning af samme QR-kode lede en dertil. Vi sikrer herved at vores kunder har den mest relevante og opdaterede information mellem hænderne hele tiden.

Det er planen at alle vores labels skal have denne nye egenskab i løbet af året.

Vi håber I får glæde af tiltaget.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply