Særlig information i forbindelse med Covid-19

Til vores kunder,

Vi befinder os lige nu i en ekstra ordinær situation, med en række ukendte udfordringer.

I forbindelse med den eskalerende Covid-19 virus, oplever vi voldsom efterspørgsel på en del artikler som f.eks. hånddesinfektion, IPA-sprit, Klor, Kloramin-T og andre desinfektionsmidler.

Dette kan medfører begrænset evne til at levere nogle produkter, men vi gør alt hvad vi kan for at rationere på fair vis mellem de indkomne ordre. Vi vil godt understrege at vi endnu ikke har måtte sige udsolgt til nogen af vores kunder.

Samtidig adviserer vi om prisstigninger på en større del af sortimentet, forårsaget af stigende efterspørgsel sammenholdt med et reduceret udbud. Dette kommer udelukkende fordi vores indkomne varer er reguleret opad.

S. Sørensen Thisted informerer derfor om, at vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at implementere prisreguleringer i takt med, at vi
modtager nye varer fra vores leverandører.

Situationen udvikler sig kontinuert og med kort varsel, så vi tager forbehold for regulering generelt på artikler, som er eller bliver påvirket af prisforhøjelser.

Vi vil løbende holde vores kunder orienteret om udviklingen på vores hjemmeside: www.s-sorensen.dk

Jeg vil slutteligt understrege, at vi skal være de første til at nedsætte vores priser, når vi er på den anden side, og støvet har lagt sig. 

Ring til os på 97922622 hvis der opstår spørgsmål eller mangelsituationer. Vi er klar 24/7.

 

//Simon Sørensen

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply